Hei hei :)

Dette er da mitt første blogg innlegg og så får vi se hvordan dette går ;) Forhåpentligvis kommer det mange fler og innlegg som er interessante for andre å lese.Som dere ser til høyre her kommer det til å komme litt om sporting, dyr og hverdagslige ting som opptar meg. Kan hende jeg slenger ut noen dikt, sitater o.l etterhvert også, den som lever får se :) Det skal hvertfall bli spennende og prøve dette og se om det er noe for meg.

Kan jo få med at jeg har bestillt ting fra http://www.miniinthebox.com.. Har har de forskjellige ting til telefonen, kameraer, klær, klokker osv. Dette er veldig billig, men er ikkje heiltsikker på kvaliteten.I går fikk jeg levert ein pakke på døra :) hadde bestillt 2 dialoge klokker ein til meg og ein til samboeren. Min var litt i det største laget, men samboeren min var ganske fornøyd med sin. Så bestilte jeg ein sykkelskjorte til samboeren i str L.. Normalt skulle den ha passa, men den var alt for liten så da ble det sykkelskjorte til meg i steden :) :) Så konklusjonen er: skal dere bestille klær derfra, bestill hvertfall ein str større.

Sånn da har jeg fått med meg litt på det første innlegget, så snakkes vi :)

xo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

34, Nome

Hei! Er ei gladjente bosatt i telemark på ein gård med samboer og dyr :) Har ein jobb jeg trives veldig godt med og er igrunn ganske fornøyd med livet :D I bloggen min kan du lese og hverdagslige ting, dyr, sporting og litt annet snæks :) Enjoy ;)

Kategorier

Arkiv

hits